Parjoale din legume


PHE (mg) - 297 phe/12 buc => 24,5 phe/buc

_

Instructiuni / preparare

Ceapa, ardeii și dovleceii se fac puțin înainte pe plită sau în tigaie fără ulei, pentru a ieși apa.
Apoi se toacă mărunt. Cartoful se pisează cu furculița, se adaugă legumele tocate, uleiul de măsline, pesmetul și condimente după gust, sare, piper, pătrunjel,usturoi.
Se fac 12 bile și se așează într-o tava unsa cu ulei.
Se coc la cuptor la 200 grade pana sunt puțin rumenite.  

Ingrediente

Cartofi 230 gr (se fierb în coaja) - 230 phe
Ardei 30 gr - 12 phe
Ceapa roșie  30 gr - 12 phe
Dovlecel 100 gr - 43 phe
1 lingura ulei masline
4 linguri pesmet pku
-----
297 phe/12 buc => 24,5 phe/buc

 

Parjoale din legume

alte retete